Ebanovina

Ebanovina je osnovana kao društvo s ograničenom odgovornošću, 1994. godine. Već od 1998. godine ulazimo u poslovanje s namještajem kao maloprodajna trgovina. Izazvani nedostatkom vrhunskog namještaja po razumnim cijenama na tržištu, odlučili smo ispraviti nepravdu učinjenu prema kupcima te od 2003. godine krećemo u proizvodnju vlastitog namještaja.

Okupljanjem izvrsnih majstora izrade u svim elementima poslovnog procesa, od planiranja i dizajna pa sve do tapeciranja i finalizacije, uspjeli smo stvoriti reputaciju tvrtke kao proizvođača vrhunskog namještaja.

Naša misija je ponuditi svojim klijentima visoko kvalitetan namještaj stvoren kombiniranjem funkcionalnosti, udobnosti, modernog dizajna, praktičnosti te trajnosti. Zadovoljni i ”udobno smješteni” kupci naš su najveći cilj.

Specijalizirani smo za proizvodnju ojastučenih garnitura, kreveta, fotelja i ‘CLIC-CLAC’ namještaja, što za posljedicu ima perfekcionizam izrade u tom segmentu proizvodnje namještaja. Svakodnevno usavršavamo svoja znanja i iskustvo, koja nastojimo utkati u svoje proizvode, posvećujući veliku pozornost detaljima.

Osim toga, kako smo mala tvrtka možemo se brzo prilagoditi željama i potrebama svojih klijenata, što dokazujemo i velikim izborom modernih ali i klasičnih tkanina i materijala korištenim za ojastučenje.

S neskrivenim ponosom ističemo da je naša tvrtka, od kolovoza 2006. godine, u posjedu certifikata sustava upravljanja kvalitetom u djelatnosti proizvodnje tapeciranog namještaja.

Tvrtka je specijalizirana za opremanje ugostiteljskih i turističkih objekata. Osim namještaja iz redovnog programa tvrtke, izrađujemo namještaj po vašoj mjeri, što potvrđuje naš slogan. Kvaliteta, brzina isporuke i kompletni servis proizvoda osnovna su pravila proizvodnje i poslovanja naše tvrtke.

Ako smo vas uspjeli zainteresirati za naš namještaj, slobodno pregledajte prodajna mjesta na kojima se možete uvjeriti u njegovu kvalitetu i ljepotu.

Zašto Ebanovina

Više od 25 godina iskustva...

Vrhunska kvaliteta namještaja

Besplatna dostava

Pogledajte sve proizvode.

EBANOVINA d.o.o.
Vukovarska Ulica 41, Klisa

OIB:88247187202
MB:00975877
Godina osnivanja:1995. 

Kontakt
info@ebanovina.hr

Pratite nas na društvenim mrežama

Copyright © 2020 Ebanovina d.o.o. Sva prava pridržana.  

Web izradila agencija Develo

Add to cart